Три пута, без вађења

Изјаве.нет Ретко када и ретко где су постигнути такви резултати, какве смо ми постигли у последње четири године.

Драган Костић, као члан Дирекције ЈУЛ-а, "Бета"

Три пута, без вађења

Изјаве.нет Без обзира што је порасла температура, грађани по инерцији троше више него што би требало.

Драган Костић, као директор "Електропривреде Србије", "Бета"

Три пута, без вађења

Изјаве.нет Лидери појединих политичких партија налазе мотиве да беспримерно нападну ЕПС, а њихови приговори своде се на то да грађани у протекла два дана једном до два пута дневно нису имали струју по два часа. Истовремено, у Америци три милиона грађана остало је 35 сати без струје, али политички лидери то правдају елементарном непогодом.

Драган Костић, као доктор наука, "Борба"

Уцене и процене

Изјаве.нет Летос је за југословенским председником расписана међународна потерница. Процењено је да вреди пет милиона долара. А јесенас су се најбогатији европски клубови, Бајерн и Лацио, бацили у лов на центарфора Партизана Матеју Кежмана. Процењен је на 25 милиона долара.

Александар Остојић, новинар "Репортера"

Снежни покрет обнове

Љубомир Живков Шта очекивати од партије која ни властито гласило (Студио Б) не може да очисти од снега?

Љубомир Живков, колумниста, о нерашчишћеним градским улицама, "Време"

Учини бар један погрешан корак

Србобран Бранковић Убиство Жељка Ражнатовића је утицало на ружну представу о режиму у јавности.

Србобран Бранковић, директор агенције "Медијум", "Данас"

Живот? Не, хвала

Ивица Дачић То је живот. А није живот на округлим столовима у Будимпешти. И хоће ли бити струје или неће бити струје. То је живот.

Ивица Дачић, портпарол СПС-а, "РТС"

Није мртав, само спава

Богдан Тирнанић Аркан је своје пребринуо; ми смо у опасности. Можда ће нас из магле наших дезоријентисаних живота, у којима су овакви митови једини ослонац, спасити сасвим неочекивано брзо откриће Ражнатовићевих убица, на које је полиција просто била принуђена у контексту низа претходних политичких догађаја (афере Паук и Оса, Лазаревачки пут, уједињење опозиције). То је добро за нас као што је аспирин добар против грипа, али је - руку на срце - неправда судбине према Ж. Ражнатовићу. Да је могао знати како ће га убити анонимни бивши полицајац из околине Лознице, и да ће то бити једини ухваћени убица у оба миленијума, потрудио би се да поживи још мало. До боље прилике.

Богдан Тирнанић, колумниста, "НИН"

Жива истина

Изјаве.нет Неколико дана пре убиства, чуо сам да је супруга покојног Ражнатовића рекла: 'Ја сам опаснија од Аркана'.

Будимир Бабовић, бивши потпредседник Интерпола, "Репортер"

Шта је добро, шта нам фали

Александар Тијанић Међутим, све то још нема праву форму стаљинизма: има монтираних процеса, има неријешених атентата, има диктатуре над медијима, има ометања телевизија и отимања опреме, има прибијања на колац сваке вечери преко инструмената државне пропаганде, има страха од хазјајина, има масовног пресељења становника, има свемоћне тајне полиције, али фали Сибир, логори, руски језик као званичан, Смирноф вотка као покровитељ наше кошаркашке репрезентације и неки главати генерал умјесто Путина на целу Русије.

Александар Тијанић, коментатор бањалучких "Независних новина"

Убила нас нормалност

Теофил Панчић Зато ће овај чемер још да траје, и више ће нас свиснути од туге него од класичне репресије. Јер нема ничег страшнијег од спознаје да живиш у јединој преосталој земљи у којој је Безнађе поуздан знак здраве памети, друго име за нормалност.

Теофил Панчић, уредник у "Времену"

Под заштитом државе

Весна Радусиновић Још као законом заштићена малолетница постала сам стручњак за завођење, самоука заводница која своје методе никад и ником није открила, па нећу ни сада!

Весна Радусиновић, уредник "Даме", "Свет"