Преокрените се ка изворној (Чединој) Цркви

ЛДП Против узурпатора СПЦ, попут Иринеја Бачког и свих његових ратних другова сакривених иза мантије, имамо да кажемо оно што је очигледно – да су покварењаци који мантијом крију маскирну униформу која је њихова најдража одећа, да су већ 20 година у чврстом загрљају са зликовцима и најгорим олошем који је уништио Србију својим ратним подухватима и мирнодопским злочинима, као и да од Цркве праве уточиште за те исте злотворе – од Аркана и Легије, преко Шкорпиона, десетина убица, шверцера, бегунаца од правде, ратних злочинаца и ситних криминалаца.

ЛДП, у саопштењу, "Блиц"

И ви ћете бити жртве (у дотираном филму)

Анђелина Џоли Задовољна сам филмом, знам на шта сам хтела да укажем. Овај филм има за циљ да скрене пажњу на жртве, иако није фокусиран на српске.

Анђелина Џоли, као режисер филма "У земљи меда и крви", "Прес"

Није фер што вам се не свиђа што сте обележени као агресори

Анђелина Џоли Ја сам као сценариста писала о ономе што сам открила док сам истраживала ову тему и о томе што се заиста догодило. То не треба порицати. Разумем људе из земље која је обележена као агресорска, знам за коментаре и ваше реакције, али то није фер. Подсетићу да скоро половину глумаца у филму чине Срби, они су постали део наше екипе, део моје породице, волимо се и веома смо блиски. Мислим да то довољно говори шта осећам према Србима.

Анђелина Џоли, као режисер филма "У земљи меда и крви", "Прес"

Одметнућу ја вас од Европе

Вук Драшковић Нека ДС бира - или ових двоје одметника из СПО или усвајање европских закона.

Вук Драшковић, председник СПО-а, о захтеву да се смене министар Срђан Срећковић и државни секретар Сања Чековић, "Танјуг"

Шта бисте дали да сте на нашем месту - да вас мрзе а да вам се диве

Вук Јеремић Данас на свету нема земље која не поштује Србију, иако има оних који отворено раде против њених спољнополитичких приоритета, као и оних којима се не допада оно што она чини.

Вук Јеремић, министар спољних послова,"Танјуг"

Притисните Влахе да се Косовари изјасне као Срби

Драгољуб Мићуновић Jедна група посланика из Румуније већ 10 година притиска српске парламентарце са захтевом да се Власи у Србији изјашњавају као Румуни. Проблем је у томе што они тему Влаха у Србији намећу као једину, уз аргумент ако хоћете да не признамо Косово, нека Власи буду Румуни.

Драгољуб Мићуновић, председник Политичког савета ДС-а,"Бета"

Ако се не смрзнете мале су шансе да умрете од глади

Мирко Цветковић У Србији се није гладовало ни у много теже време.

Мирко Цветковић, председник Владе, "Б92"