И ви ћете да будете кандидати (само сутра)

Волфрам Мас Као што аутопуту недостаје још један мали део да буде завршен, тако и српским евроинтеграцијама фали још само мало до кандидатуре.

Волфрам Мас, амбасадор Немачке, на конференцији са Милутином Мркоњићем, "Курир"

Железнички аутопут

Милутин Мркоњић Немачка нам је много помогла, систем железнице уперен је према њима, а и амбасадор кући путује аутопутем преко Суботице.

Милутин Мркоњић, министар инфраструктуре, на сусрету са немачким амбасадором, "Курир"

Синдикално напредна странка

Томислав Николић Наши програми су скоро идентични и велики сам оптимиста да ћемо успети да испунимо све услове, и да ћемо заједно мењати Србију.

Томислав Николић, председник Српске напредне странке, о сарадњи на предстојећим изборима са Савезом самосталних синдиката Србије, "Курир"

Српска црна овца из Црне Горе

Јово Капичић Нећу се вратити из Београда у Црну Гору јер ми је и Србија домовина у којој живим, и ја и моја породица. У Србији сам проглашен за "црну овцу", али не зато што сам непријатељ Срба, већ зато што критикујем власт Србије.

Јово Капичић, бивши шеф УДБЕ и организатор логора на Голом отоку, подгоричка "Побједа"

Мека дипломатија турских серија

Али Риза Чолак Санџак је део Србије, и заувек ће бити. То је то. То је наша политика. Пошто је то неразвијен регион, потребне су му инвестиције, инфраструктура, али пре свега мир. Значи, нешто се мора урадити.

Али Риза Чолак, амбасадор Турске у Београду, "Курир"

Страшни (Чедин) суд

Чедомир Јовановић Тачно је, Република Српска је направљена на геноциду. На сребреничком геноциду. На етничком чишћењу незабележеном у Европи после Другог светског светског рата.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, на Главном одбору странке од 28. јануара, "Истиномер"