Моја другарица Мира

Мирослав Тодоровић У то време кад сам био секретар Радничког универзитета 'Ђуро Салај' а Небојша Попов председник УО, Слободан Милошевић, који је тада био директор београдског Техногаса позвао нас је и питао да ли можемо да му запослимо жену. Њен званични отац Мома Марковић и стриц Дража Марковић нису је познавали и Мира Марковић није могла да се запосли, а ми смо је запослили као жену нашег друга.

Мирослав Тодоровић, адвокат и председник Службе за утеривање истине покрета "Отпор", ужичка "ТВ5"

Моја другарица Мира

Љубиша Ристић Слободан Милошевић је човек који има интелигенцију и способност државника, за разлику од његове супруге др Мире Марковић која је политичар. Време ће показати да су грешке Слободана Милошевића у односу на земљу и њену позицију биле политичке природе. Сви његови успешни потези били су државнички потези. И обрнуто. Мира, нити се много разуме, нити је заинтересована за државу.

Љубиша Ристић, председник ЈУЛ-а, "Б92"

Пре Биџе а после Христа

Радован Рака Радовић Пре Биџе.

Радован Рака Радовић, о датуму приступања Демократској социјалистичкој партији

Хоћу све и хоћу сада

СПО Дужност нове власти је да одмах протера албанске терористе из прешевске долине. Одмах би требало да буду испуњене заостале обавезе према сељацима, пензионерима и радницима, као и да би власт требало да одмах заустави злочине, отмице, дивљање цена и сиромаштво већине грађана.

СПО, саопштење

Вук на овцу своје право има

Вук Драшковић Снажан СПО је једина гаранција и мотор промена, јер, не заборавимо како каже наш народ, 'овце другачије брсте када знају да их вук гледа'.

Вук Драшковић, лидер СПО-а, "Б92"

А расна искључивост?

Жарко Ракчевић У ДОС-у се указује доминантна струја заговорника теократске државе. Та струја заговара државу засновану на православном фундаментализму, верској и националној искључивости.

Жарко Ракчевић, председник СДП Црне Горе

Није што је наш

Зоран Шами Изјава председника СРЈ Војислава Коштунице у којој он упозорава неке политичаре да није време за ратне покличе резултат је мудрог става према догађајима на југу Србије.

Зоран Шами, потпредседник ДСС-а, о изјави председника ДСС-а, "Блиц"

Пријатељу, пријатељу...

Јездимир Васиљевић - газда Језда Сви су ме разочарали. Кад нису више ништа добијали, онда их више није ни занимало моје пријатељство. А Венди, Анчи и остале певачице, то је више био неки други однос... Пријатељски, да кажем у шали.

Јездимир Васиљевић - газда Језда, "Глас"

Једном једнако = увек једнако

Миодраг Мики Вујовић Партија српског прогреса је одмах по оснивању са ТВ Палмом закључила уговор о пословној сарадњи, то је већ објављено, а у овом тренутку ТВ Палма кредитира ПСП и то није никаква демагогија јер између ТВ Палма и ПСП постоји само један знак једнакости, а то сам ја.

Миодраг Мики Вујовић, председник ПСП и власник ТВ "Палма"

Ментална еротика

Исидора Бјелица Моје менталне и еротске симпатије су на страни господина Динкића.

Исидора Бјелица, списатељица, у анкети "Гласа"

Закон малих бројева

Васа Павковић Сваком је јасно да у Србији у којој се књиге штампају у 500 примерака не може да буде 1500 чланова Удружења књижевника.

Васа Павковић, књижевник и критичар, "Б92"

До последњег болесника

Изјаве.нет Најбољи начин да се то превазиђе јесте да се настави са увозом лекова према раније потписаним уговорима, а ако има проблема, они се могу решити на нормалан начин.

Чу Бангцао, члан кинеске делегације, "ФоНет"

Немам, дакле, не постоји

Изјаве.нет Кад ја немам сиду, онда она дефинитивно не постоји.

младић у "геј фазону, после тестирања у Студентској поликлиници, "Блиц"

Кад (не) ти се диза

Изјаве.нет Ми не бисмо имали ништа против, само да нам не пошаљу оног Кофија Анана, много је ружан. Билија, Хилари и Челзи бисмо примили на нашу секси забаву. Нашег бившег председника и његову супругу не бисмо волели да видимо на нашој забави, али су зато Марко и његова супруга су добродошли.

Вера и Ненад Вучковић, свингери, "најчувенији љубитељи групног секса у СРЈ", "Свет"

Кад (не) ти се диза

Изјаве.нет Исто је и када су мушкарци у питању. По мом мишљењу већи је хомосексуалац онај ко је искомплексиран и ко не може да има ерекцију пред другим мушкарцем, него онај ко може. Да ли се такви мушкарци стиде што им је мали и танак? Пре бих рекао да таквим мушкарцима недостаје нешто у глави, него мени, јер ја могу да имам ерекцију пред другим мушкарцем. Још ако је у питању леп и потентан мушкарац...

Ненад Вучковић, половина најчувенијег свингерског пара, "Свет"