Признајем само суд Љубомира Маџара

Борис Беговић Ја не бих помињао та имена, јер мислим да то не заслужују. Да будем отворен, зато што мислим да њихово економско образовање није довољно да се упуштају у оне расправе у које се упуштају. Тачка, што се њих тиче. Идемо даље.

Борис Беговић, професор економије на Правном факултету у Београду, о Небојши Катићу и Јовану Б. Душанићу, „Говорница“ на ТВ „Марш“

Не знам зашто нас толико воли кад јој ништа лоше учинили нисмо

Ивица Дачић Када је Меркелова дошла да разговара са [Борисом] Тадићем уочи избора 2012. године, министар спољних послова је био Јеремић, а они када су изашли са тог састанка, ја нисам видео блеђе људе и људе који су се више изненадили оним што је рекла. А сада имате Ангелу Меркел која хвали Србију.

Ивица Дачић, министар спољних послова, „Танјуг“

Рече му један чо'ек (и дипломата)

Ивица Дачић Бојко, да ти кажем једну ствар, став ЕУ није да је Косово независна држава. Ти, Бојко [Борисов], има да поштујеш став ЕУ, а не да држиш лекције Борелу. Шта значи тај безобразлук, на шта то личи. Доста ми је више тога, да не причам да је пре неколико месеци добио наше одликовање.

Ивица Дачић, министар спољних послова, о изјави бугарског премијера поводом избора Жосепа Борела за шефа дипломатије ЕУ, „Танјуг“