Чим почне да глуми премијера, биће смењена

Милан Лане Гутовић Оног секунда када буде добила улогу, биће избачена [из владе]. Она је узета ту да нема никакву улогу, [осим] као симбол особе која има алтернативно сексуално опредељење.

Милан Лане Гутовић, глумац, о председници Владе Србије Ани Брнабић, у интервјуу за „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Ако вам је добро (под Вучићем), онда ништа

Милан Лане Гутовић Када је у Титово време била кукњава на власт што нема демократије, стално су звоцали Кочи Поповићу који је играо тенис. Пошто му се то друштво младих тенисера попело на главу, казао им је: „Људи, када нама није било добро, ми смо узели пушку и борили се. Што ви не узмете пушку“? Тако исто могу и ја да кажем.

Милан Лане Гутовић, глумац, у интервјуу за „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Шта све у Србији можеш са једним боном

Милан Лане Гутовић Био сам у Мелбурну, нисам ишао у музеј, али сам обишао јавну кућу која се звала PLANET CLUB. Лепо име. Ви који имате новац, на улазу купите бон у коме су садржани твоји захтеви, твоје жеље које си купио - да ли си анални, орални, да ли уживаш у томе да те лемају, да ти лемаш... И ти са тим боном улазиш у ту јавну кућу, где те даме нису обучене унифицирано - једна је обучена као каубој, друга као калуђерица итд. Ниједна од девојака са јеловника не може да испуни твоје захтеве, али ти имаш право на комбинацију. Те девојке су глобтротерке које путују преко PLANET CLUB-а. [...] У овом случају, Вучић има бон. Како је зарадио или добио тај бон, не поставља се питање. У овој шеми он има бон у којима су заокружене све ставке које он може да тражи од миљеа који му се нуди. Ове костимиране девојке су у Влади Србије, то су људи у разним јавним службама...

Милан Лане Гутовић, глумац, у интервјуу за „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Оперисан(и) од искрености

Милан Лане Гутовић Његови сарадници нису блесави да му дају искрен савет, па да одмах добију ногу. Овај ко ти се умиљава, то је најлошији поданик. Који ће владар да поднесе искреног сарадника? Ретко, ретко који. А тај ретко који сигурно није Вучић.

Милан Лане Гутовић, глумац, у интервјуу за „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Владар у свом природном агрегатном стању

Милан Лане Гутовић Чињеница је да нема лоших владара, јер су „по дифолту“ богомдани. Али има лоших поданика. Ми као поданици треба да будемо окривљени за то што нам је сада на тапету. Господина Вучића оптужују за понашање, односе према новинарима. Он се понаша природно, а они се понашају принудно. То је разлика између владара и поданика.

Милан Лане Гутовић, глумац, у интервјуу за „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Welcome to Reality - The President Show

Александар Вучић Дошао је „овај наш председник“ за говорницу. [...] Нешто сам зарибао претходних дана. Једва сам издржао разговоре у Турској и Аустрији, али нисам могао да пропустим данашњи [предизборни] скуп. Дошао сам да кажем колико је важно да сви будемо уједињени и да их победимо поново.

Александар Вучић, председник Србије и председник СНС-а, у обраћању Вождовчанима, алудирајући на претходну опаску Весне Станојевић, „Танјуг“