Мене све ране српског рода боле

Серж Брамерц Нама у Тужилаштву и нашим колегама који раде на националном нивоу је јако стало до правде за српске жртве, као што нам је стало до правде за све жртве. [...] Иако неки тврде да су стотине хиљада Срба били жртве ратних злочина током сукоба, ни Тужилаштво, ни било који други међународни суд никада нису добили доказе с тим у вези.

Серж Брамерц, последњи главни тужилац Хашког трибунала, у интервјуу за „Вечерње новости“

Знам само да хашки рукописи не горе

Серж Брамерц Нисмо задовољни зато што смо предочили најбоље доказе који су били на располагању, али судије се нису сложиле с нама. Међутим, такође је важно да се каже да смо у тим предметима доказали да се злочини јесу догодили.

Серж Брамерц, последњи главни тужилац Хашког трибунала, о ослобађајућим пресудама Готовини, Харадинају и Перишићу, за „Вечерње новости“

Познајте истину и Хашки трибунал ће вас ослободити колективне кривице

Серж Брамерц Срби су се борили и у Хрватској, и у Босни и Херцеговини, и на Косову. Српске вође су починиле стравично етничко чишћење на свим тим местима. Ако се прихвати ова чињеница, онда нимало не изненађује да су већина оних које је Трибунал осудио Срби. Ако се та чињеница не прихвати, што је изгледа случај међу српским званичницима и у јавности, онда се стварно ради о одбијању да се прихвати истина.

Серж Брамерц, последњи главни тужилац Хашког трибунала, у интервјуу за „Вечерње новости“