(Не)службена белешка

Саша Радуловић Испричао ми је причу о томе како је ДС 2004. године кренула у изградњу паралелне службе безбедности, у ствари апарата за праћење и прислушкивање, и да је та служба сада јача, модернија и боље опремљена од државне и онда казао: „Ми мислимо да не би требало да подносиш оставку на место министра привреде, већ да сачекаш“. Говорио је о томе да треба да се стекну безбедносни и други услови, и да је до тада боље да останем унутра. Био сам затечен овим, одговорио сам неодређено и ту се разговор завршио. [...] Неколико дана након оставке ме је телефоном позвао Саша Јанковић, био је веома љут и питао ме је: „Зар се нисмо договорили?“ Одговорио сам: „Наравно да нисмо. Ја сам те саслушао шта си имао да кажеш. Одлука је само моја“. Никада више нисмо причали о овоме.

Саша Радуловић, председник покрета Доста је било, о састанку са заштитником грађана јануара 2014, „Танјуг“

Више ријалитија – највиши положај

Јована Јеремић Када мало боље размислим, ја желим да предрасуде према мени постоје. Треба само да погледамо на светски ниво и видимо Доналда Трампа који је учествовао у два ријалитија. Он је најбоље могуће искористио ријалити, јер су га људи добро упознали. Видите где је данас.

Јована Јеремић, водитељка „Парова“ на ТВ „Хепи“, поводом избора за члана Савета за спољну политику, међународне односе и регионалну сарадњу СПС-а, „Ало“

Историјска кафа

Јована Јеремић Мој вереник Војислав доста ми помаже да се спремим за нову функцију. Ми смо прошлог викенда уз кафу обновили читаву историју 20. века! Јер како да држим говоре ако не знам зашто је почео Први светски рат?!

Јована Јеремић, водитељка „Парова“ на ТВ „Хепи“, поводом избора за члана Савета за спољну политику, међународне односе и регионалну сарадњу СПС-а, „Ало“

Утеривање ђавола

Патријарх Иринеј Још један Србин осуђен је у Хагу. Ми смо знали да ће Ратко Младић бити осуђен и да ће све бити тако, и ми, нажалост, ту ништа не можемо да учинимо. То се дешава јер силни светски моћници раде ђаволска дела, а ми трпимо последице. Није од јуче да испада да су само Срби криви за све, а да су остали невини.

Патријарх Иринеј, о првостепеној пресуди генералу Ратку Младићу којом је осуђен на доживотни затвор, „Ало“/„Танјуг“