Алергичан на мушке семафоре

Драган Марковић Палма Данас када сам на једном пешачком прелазу у центру Беча хтео да пређем улицу, видео сам на семафору ознаку за два мушкарца, а не мушкарца и жене или породице. Тада нисам хтео ту да пређем улицу, а на следећем семафору је било исто, па сам отишао у споредну улицу да бих дошао овде. Ви знате наш став о том питању и не знам да ли сте такав семафор у Бечу направили за све туристе који дођу или само за ‘европејце’.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, „Курир“/„Истиномер“

И Бог створи (фудбалску) чаршију

Славољуб Муслин Никада у каријери нисам дозволио тако нешто и никада се то неће догодити. Не постоји теоретска шанса да ми менаџери, чаршија и полусвет састављају тим. [...] Желим да причам само о сувим чињеницама. Ја сам свој задатак испунио. Србија иде на Мундијал као прва у групи. Подсећам да су многи за нашу екипу говорили да су у њој губитници...

Славољуб Муслин, бивши селектор фудбалске репрезентације Србије, после раскида уговора са ФСС-ом, за „Вечерње новости“

Папу за селектора репрезентације

Славољуб Муслин Менаџер Милинковић-Савића [Матеја Кежман] води у „жутој штампи“ хајку против мене. Налазио је за саговорнике неке бивше фудбалере да тврде како Сергеј мора да игра. [...] Колико се причало о Сергеју, очекивао сам да га репрезентацији Србије препоручи чак и папа који живи у срцу Рима, и могао је често да га види у дресу Лација.

Славољуб Муслин, бивши селектор фудбалске репрезентације Србије, после раскида уговора са ФСС-ом, за „Вечерње новости“

Неће умети да ме цене ако их (пре)тучем на поене

Маја Гојковић [Бошко] Обрадовић је улетео у канцеларију, почео да виче и вређа. Утом су упала и друга два посланика Двери и показали су како изгледа фашистички начин схватања парламентарног живота у Србији. Сама сам успела све троје да физички избацим из канцеларије. Поносна сам на то, зато што ћу на сваки начин заштитити и парламент и запослене, а тиме и демократију.

Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, „Вечерње новости“

Ево мене, ето вас - рат Вучићу!

Бошко Обрадовић Проглашавам све герилске методе борбе против Вучићеве власти дозвољеним. Неће им нигде више бити пријатно у јавности кад нас сретну.

Бошко Обрадовић, председник покрета Двери, пошто му је као посланику 20 дана забрањено присуство седницама Скупштине Србије, „Твитер“/„bizlife.rs“