Два глумца и представа су стигли, сире (Вучићу)

Милан Лане Гутовић Јасно је да су Лазар Ристовски и Мики Манојловић практични људи. Они знају како се то ради. Не говорим о њима, већ о господину Вучићу. Они су изненадили нас, али господина Вучића уопште нису изненадили. Он њих зна. Господин Вучић се изненадио што таквих као што су они није више. Њега више изненађујем ја који нисам са њим, него њих двојица који су уз њега.

Милан Лане Гутовић, глумац, „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Бофл(ук)

Милан Лане Гутовић Питао ме је новинар да ли мислим да се Мики [Манојловић] продао СНС-у? Ја сам рекао: „Не, ко би то купио“? Шта је спорно?

Милан Лане Гутовић, глумац, „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Стока ситног зуба

Милан Лане Гутовић Питате како су [радници и пензионери] пристали на ово [смањење од] 10 посто? Стока! Марва! Шта ће? То навикло тако. Њему можеш да радиш шта хоћеш. Тишина и крај.

Милан Лане Гутовић, глумац, „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Без цара (и Хитлера и Стаљина) не ваља

Милан Лане Гутовић Ја нисам баш неки обожавалац демократије, и све ове муке које има и наш народ, и у целом свету, управо су муке како да се савлада та демократија, како да се избегне, да се врати једном систему који је већ функционисао и био добар. Цар! Цар – један човек, једна мисао, једна одлука, један громобран за један народ. Као што је био Наполеон, као што је био Хитлер, Стаљин...

Милан Лане Гутовић, глумац, „Балкан инфо“ (YOUTUBE)

Сви иду у школу (за битанге) и добри су ђаци

Милан Лане Гутовић Александар Вучић зна шта хоће у овом метежу демократије, али „no staff“, нема тога ко ће да спроведе ту идеју. [...] Сви његови сарадници су битанге... У ствари, те битанге, његови сарадници мисле да он то не зна - а он зна више од њих колике су они битанге. Али мора да сарађује са њима, принуђен је, нужно је.

Милан Лане Гутовић, глумац, о председнику Србије, „Балкан инфо“ (YOUTUBE)