Када трују не питају за количину и цену

Лука Максимовић-Бели Тражили смо да општина [Младеновац] објави резултате грађанима и да их обавести да вода није за пиће, па нека се сналазе људи док једног дана не будемо могли да изградимо фабрику за филтрирање и прочишћавање воде, а они [власт] су то одбили. Кад такве ствари одбијају, шта можемо од њих даље очекивати? Њима не иде у корист да вода буде 'техничка', јер би се смањила цена, а заборављају да ту воду пију и они и њихова деца.

Лука Максимовић-Бели, познатији под псеудонимом Љубиша Бели Прелетачевић и лидер странке „Бели - Само јако“, „6yka.com“

Велики мангупи мале вароши

Лука Максимовић-Бели Људима је преко главе свега, а ми смо били замена за 'бели листић', притом људи из наше вароши нас познају од малих ногу и знају да смо добри и поштени момци, и да смо добре људе ставили на нашу листу. [...] Грађани су одлучили да гласају за неискусне, културне мангупе који су решили да доведу политичку сцену Младеновца до банализације и тиме покажу која багра заправо управља нашим новцем и нашим животима. Ово важи за сваку општину у Србији.

Лука Максимовић-Бели, познатији под псеудонимом Љубиша Бели Прелетачевић и лидер странке „Бели - Само јако“, „6yka.com“

Уђимо у ЕУ (макар и као Бугари)

Александар Вучић Бугарска је имала одређене резерве за поглавља, нећете веровати због чега?! Због тога што се не одржавају обреди и литургије у нашим црквама на бугарском језику! Замислите да ја зовем патријарха Иринеја и кажем: „Ваша светости, почните да држите литургије на бугарском језику, а ако не будете држали неће нам отворити поглавља“. И сад вас ја питам да ли хоћете да то радим? Ја стварно нећу.

Александар Вучић, председник Владе Србије, о блокирању поглавља за ЕУ, конференција за новинаре