Сачувај нас Боже од куге, глади и Хиларине доброте

Љиљана Смајловић Немам неки страх од господина Трампа, а имам страх од госпође Клинтон. Некада у шали кажем да није видела земљу за коју није сматрала да је добро да је бомбардује како би се издејствовала боља влада за Америку. Она прича о зони забрањеног лета изнад Сирије... Да би Американци то проводили, морали би да руше руске авионе.

Љиљана Смајловић, председница УНС-а и колумниста „Недељника“, о председничким изборима у САД, „Око“ РТС-а

Бити прави нико или прецртани неко?

Љиљана Смајловић Ми волимо да се шалимо да ли су за нас бољи ови који не могу да нас нађу на мапи или они који су нас нашли, па нас прецртали на тој мапи.

Љиљана Смајловић, председница Удружења новинара Србије, о председничким изборима у САД и последицама по Србију, „Око“ РТС-а

Секс, (предизборне) лажи и Хиларини мејлови

Иво Висковић Постоји она стара изрека да се највише лаже пред секс, за време рата и после лова. Рекао бих да се највише лаже за изборе, за време рата и после лова. Имали смо то и код нас, један од кандидата је обећавао брда и долине и када су после избора људи дошли да му то траже, одговорио им је - па, нисте ваљда у то поверовали.

Иво Висковић, професор Факултета политичких наука у Београду, о председничким кампањама Доналда Трампа и Хилари Клинтон, „Око“ РТС-а