Кад нема Монике (Левински) добра је и Џенифер

Доналд Трамп Ако будаласти Марк Кубан жели да седи у првом реду [на председничкој дебати], можда ћу сместити [бившу љубавницу Била Клинтона] Џенифер Флауерс поред њега.

Доналд Трамп, републикански кандидат за председника САД, о најави Хилари Клинтон да ће на дебату довести Трамповог великог критичара, „Твитер“/РТС

Први демократски тријумвират (после Пајтића)

Бојан Пајтић Међу изабраним руководиоцима, нажалост, нема народних посланика којима бих уступио позицију шефа посланичке групе. Међутим, ипак осећам обавезу да поднесем неопозиву оставку на ту дужност... Јуче је странка, на изразито демократски и легитиман начин, донела одлуку да је воде Шуле, Кена и Балша.

Бојан Пајтић, одлазећи председник Демократске странке, после пораза на унутарстраначким изборима, „Фејсбук“

Ишчекујући „српско пролеће“

Бакир Изетбеговић Не може се хапсити цели референдум, али могу они који су народ наговорили да иду у том смеру. Мислим да ће постепено десити реакција међународне заједнице. Гледали смо како Садам Хусеин, Гадафи, Милошевић пркосе и како то изгледа.

Бакир Изетбеговић, председавајући Председништва БиХ, на изјаву Милорада Додика да не може да се ухапси цео референдум (о Дану Републике Српске), N1

Бакире, Клинтоне!

Бакир Изетбеговић Дошли смо у један нови инат који прелази све границе. Виђали смо то у задњих пар деценија од српских и србијанских вођа и видели смо како се то завршава. Ово није први ирационални инат. Ти људи вуку конопац док не пукне, а онда наравно падну на леђа. Мислим да ће поступно десити реакција међународне заједнице. Гледали смо како Садам Хусеин, Гадафи, Милошевић пркосе и како то изгледа.

Бакир Изетбеговић, председавајући Председништва БиХ, о референдуму о Дану Републике Српске, „Танјуг“