(Не)пријатељи ЛДП-а су тридесет година на истој адреси

Чедомир Јовановић Нама непријатељи нису потребни. Кад видите шта једни другима радимо, онда заиста мислим да нико не греши ко са стране погледа у земљу и каже: „Овај народ не зна шта хоће“. Тридесет година доказујемо да можемо издржати оно што нико други не би издржао.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, из коалиције „Савез за бољу Србију“, у Младеновцу, „Танјуг“/НСПМ

Сав наш бол није њихов (и обратно)

Бојан Пајтић Мислим да је то била грешка и први пут. Прича о томе да постоји „заједнички бол“ не стоји. Слободан Милошевић је нанео много патње народу Србије и уназадио је деценијама. Нема историјских помирења нити има смисла да се миримо, посебно не са онима који су Србију поново довели до ситуације да о њеној судбини одлучују Николић, Вучић и сутра Шешељ.

Бојан Пајтић, председник ДС-а, о „историјском помирењу“ са СПС-ом, „Блиц“

Шта све можеш у Ваљеву када се зовеш Зоран Бабић

Зоран Бабић Мислим да је Србија за претходне две године, а на тај начин и сам град Краљево прошао кроз један тежак период... Шта сам рекао? Краљево? Краљево ми је још увек у мислима. Опростите ми, молим Вас... Ваљево, као саставни део Србије, прошао је кроз један тежак период.

Двадесет шести [април] нам се приближава... Двадесет четврти је дан када ће Србија одлучивати између будућности и прошлости.



Зоран Бабић, функционер СНС-а, у Ваљеву током предизборне кампање, „24 минута са Зораном Кесићем“ на ТВ Б92

Фалсификовани на правди Черчила и Вучића

Бојан Пајтић Черчил је рекао да верује само у ону статистику коју је сам фалсификовао. Тако и Александар Вучић фалсификује своју статистику и јасно је да то ради зато што је ДС инфраструктурно, програмски и интелектуално најјача странка и једина која може да смени режим и у будућности буде озбиљна опозиција. Не би ме изненадило да до избора објаве да ни ја нећу гласати за ДС.

Бојан Пајтић, председник ДС-а, о парламентарним изборима, „Блиц“

Чекајући теразијски воз

Бојан Пајтић Шанса да останемо испод цензуса једнака је оној да нас сад прегази воз овде насред Теразија.

Бојан Пајтић, председник Демократске странке, о парламентарним изборима, у интервјуу за „Блиц“

Ко ме је клео није дангубио

Александар Вучић Видели сте „Вучићу, лажеш!", „Вучићу, ђубре!“ и не знам шта је још... „Вучићу, педеру!“, баш Вам хвала што сте ме подсетили. Најбоље ми је када ми људи из СПС-а и ДС-а вичу „Вучићу, педеру!“.

Александар Вучић, премијер Србије у техничком мандату и председник СНС-а, о предизборној кампањи, „24 минута са Зораном Кесићем“ на ТВ Б92