Тумор на души

Мирјана Карановић Данас постоји велика хистерична ситуација где су људи, у страху од будућности и понесени својим фрустрацијама и неоствареностима, у стању да прегазе свакога ко је на путу њихове и најмање среће и остварења. Не размишља се о цени задовољења сопствених потреба. Тако да постоји једна велика бездушност која расте као тумор у друштву, једна суровост према људима који углавном немају довољно личне снаге или немају чуваре који их придржавају. Код нас људи, кад погреше, не признају грешку и настављају да газе. Јер признање грешке, кривице и одговорности за своје поступке се сматра слабошћу.

Мирјана Карановић, глумица, у интервјуу за „Недељник“, „bizlife.rs“

Лустрирати и САНУ!

Синиша Мали Немам никакав коментар, он има своје мишљење. Претпостављам, да је у четвртак водио утакмицу Црвена звезда – ЦСКА, другачије би организовао последњи напад Црвене звезде. Ако се неко бави таквим стварима случајно у последњој недељи кампање из неког разлога, онда је то његов проблем.

Синиша Мали, градоначелник Београда, о изјави академика Душана Теодоровића да је докторска дисертација Синише Малог „страшан плагијат“, „Бета“/Радио „Слободна Европа“

Још један фантом у нашој опер(ет)и

ДС Та организација [Самостални ДСС] у Новом Саду уопште не постоји, а Вучић је користи да би се додворио бирачима са повећаним националним набојем. Десничарске организације са листе СНС данас говоре и раде оно што би и садашњи владар Србије најрадије рекао и урадио само да јуче није навукао маску европејца и лажног борца против национализма.

ДС, Градски одбор у Новом Саду, осуђујући укључивање осуђених за ратне злочине у предизборну кампању СНС-а, „Аутономија“

Доста је било (покрета) ДЈБ

Весна Пешић ДЈБ постао велико зло, чувајмо се тих људи. Баш су ме изненадили.

Весна Пешић, социолог, „Твитер“

Вулин као бацач пламена средњег и дугог домета

Бојан Пајтић Један мој пријатељ, Србин из Загреба, каже: Када Вулин да запаљиву изјаву према Хрватској, онда негде у Книну, на Банији или Кордуну изгори српска кућа; или обрнуто, ако неки хрватски политичар да запаљиву изјаву, тада неки Хрват у Србији има проблем на послу или му разбију прозор.

Бојан Пајтић, председник Демократске странке, „Око“ РТС-а