Гуливер у земљи чуда

Мирко Марјановић То су лилипутанци, бре... Знате шта су лилипутанци?

Мирко Марјановић, разрешени заменик председника СПС-а, о присталицама Бранислава Ивковића

Нек нам је наздравље!

Изјаве.нет Поздрављамо жељу Војислава Коштунице да се укључи у изборну утакмицу за председника Србије. Надамо се да Главни одбор Демократске странке Србије неће бити неодлучан и да ће услишити жељу свог партијског лидера да га предложи за кандидата.

Изборни штаб Мирољуба Лабуса, саопштење

Покварена машта и прљаве страсти

Драган Маршићанин Јадна мајка ономе ко покуља да покраде изборе!

Драган Маршићанин, потпредседник ДСС и шеф Коштуничиног изборног штаба, конференција за новинаре

Покварена машта и прљаве страсти

Велимир Илић Са овако прљавом кампањом, најпокваренијом која постоји у свету, коју води окружење Мирољуба Лабуса, уз подршку медија, посебно оних државних, може се догодити неким случајем да он и победи на председничким изборима, али ћемо га одмах рушити. Нећемо дозволити да се устоличи на то место, јер би био гробар Србије... У корист Лабуса избори могу бити покрадени, може он преварити и обманути јавност, може бити и изабран, али се неће наћи на тој функцији, макар ми били покојни.

Велимир Илић, председнички кандидат Нове Србије, конференција за новинаре у Чачку

Боље од најбољег за Србију

Бранислав Ивковић Па зар има бољег кандидата од мене? Да није можда Лабус, који је предавао друштвену својину и самоуправљање?!

Бранислав Ивковић, лидер неуписаног у регистар СПС-а и кандидат за председничког кандидата

Гуливер у земљи чуда

Мирко Марјановић Много ме питате. Хтио сам да кажем на то питање да је температура вани 25, 26 степени...

Мирко Марјановић, разрешени заменик председника СПС-а, на питање да ли је разлог његове смене то што СПС није подржао Војислава Шешеља

Воли и он вас (на свој начин)

Велимир Бата Живојиновић Сви ми верујемо Слоби и волимо га, али оставимо љубав по страни. Волео сам ја и Тита на свој начин, па ми се то олупало о главу.

Велимир Бата Живојиновић, председнички кандидат СПС-а, конференција за новинаре

Тешкаши тешки као земља

Александар Тијанић Процењујем да Коштуница ужива такву подршку грађана да би, као Ленокс Луис у тешкој категорији, могао да уједини све титуле председника.

Александар Тијанић, саветник Војислава Коштунице, "НИН"

Тешкаши тешки као земља

Александар Тијанић Међутим, Зоран [Ђинђић] је толико нарцисоидан да се никада неће запитати зашто му народ звижди на фудбалској утакмици, на концерту, на ватерполу. Пре пет дана, извиждан и обрукан пред Коштуницом и Монтгомеријем, Ђинђићев једини коментар у салону базена – каже ми присутни пријатељ – био је: 'Јебем ти овакав народ, шта све радим за њих, а они ми звижде'.

Александар Тијанић, саветник Војислава Коштунице, "Блицњуз"

Ближи Хагу од Блиског Истока

Роберт Фиск Ја немам ништа против извештаја Џеки Роуланд [новинарке BBC-а]. А ако она има утисак да су њена сведочења од виталног значаја да се осуди Слободан Милошевић, то је њена ствар. Али та прича има и другу страну. Џеки Роуланд не планира да се појави пред Хашким судом зато што је одлучила да сведочи против бившег српског лидера. Она путује у Хаг јер су Западне силе одлучиле да њој треба дозволити да сведочи против Милошевића – али не, наравно, и против једнако језивих ратних злочина у другим деловима света.

Роберт Фиск, дописник лондонског "Индипендента" са Блиског Истока

Велики транспорт

Изјаве.нет С обзиром да сам ја представник за односе са јавношћу председника Скупштине Војводине, о страначким стварима не могу да расправљам.

Тања Бркљач, маркетинг менаџер председника Скупштине Војводине, на питање зашто се хеликоптер МУП-а користи за лет до Крагујевца и седнице Председништва ДОС-а, "Б92"

Велики транспорт

Лига социјалдемократа Војводине Познато је да Чанак има нарушено здравље и да се сходно томе прилагођава и облик транспорта. Спекулације на ту тему припадају мрачном и аморалном делу људске врсте.

Лига социјалдемократа Војводине, саопштење

Ако су то привилегије - шта је онда затвор?

Време 'Нико нема привилегија' каже управник [КПД Ваљево] у чијој канцеларији виси Батићев постер, каква је привилегија то што Андреј Треф Ковачевић и Звездан Славнић имају личне компјутере, телевизоре, фотеље, сателитске антене, рибице...

Време, о деци познатих на издржавању казне