Један систем, један господар

Марко Ницовић Овде се ради о судару СПС-а и СНС-а. Вучић располаже са пар стотина полицајаца, а Дачић са преко 40 хиљада, [...] и Дачић неће тако лако дати полицију као што су мислили Вучић и Николић. [...] Води се кампања да полицију треба реорганизовати, све посмењивати [...]. Јасно је шта је плен, а то је - ко ће да руководи системом.

Марко Ницовић, полицијски експерт, о афери прислушкивања, "Таласање" Радио Београда 1

Компјутер који не препознаје села, али препознаје закон и јавни сервис

Александар Тијанић Компјутер не препознаје свако село које нема сигнал. Не плаћа се гледање РТС-а, него постојање Јавног сервиса. [...] Ја сам лично против тога да се људима који не виде наш програм исти наплаћује, али када је Закон уведен 2002. године нас ионако нико није питао.

Александар Тијанић, директор РТС-а, на вест да су мештани села Бољковац добили опомене да плате претплату иако немају ТВ сигнал, портал "Smedia.rs"

Најбоље је када се не обистини оно што Срби желе

Љиљана Смајловић Мене је искуство научило да посебно треба страховати од "српских жеља" [...]. Ми смо 2000. јако желели [Џорџа] Буша, зато што смо били љути на председника Била Клинтона који нас је бомбардовао. Онда је Буш признао Косово и водио политику условљавања. Затим смо желели Обаму [...] који је поставио Хилари Клинтон за државну секретарку.

Љиљана Смајловић, новинар и председник УНС-а, уочи резултата америчких председничких избора, "Упитник" РТС-а