Дневна доза 2262 14. април 2017.

Луди можда јесмо, али зрели за Лазу још нисмо

Србијанка Турајлић Пошто се очекује да ми кроз све могуће таблоиде који себе зову новине, Пинкове, Хепије и друге телевизије, полако лудимо, можда је неко решио да прикупи статистичке податке колико нас има зрелих за „Ф одељење“ и да се види да ли тај број расте. Па ако не расте довољно брзо, да мало интезивирамо и „Пинк“, и „Информер“ и тако даље, можда ће људи на крају полудети. И онда смо решили све проблеме.

Србијанка Турајлић, ванредни професор у пензији, о захтеву полиције од једне здравствене установе да достави податке грађана који се лече по основу „шифре Ф“, N1/„bizlife.rs“
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.