Дневна доза 1228 15. јун 2014.

Сви Мићини Анонимуси

Мића Јовановић Ми смо нашим изворима дошли до података да је све иницирао бивши ректор Београдског универзитета професор Дејан Поповић. Јуче је хакерска група „Анонимус“ објавила комплетну преписку између њега и дотичне госпођице Миљане Радивојевић, младе научнице – можда јесте можда није. Дејан Поповић је дао задатак Миљани Радивојевић да на „Пешчанику“ направи анализу, а она је нашла још тројицу колега и циљ је био чисто политичке природе, а то је рушење државног врха – министра Небојше Стефановића и господина Вучића.

Мића Јовановић, власник Универзитета Мегатренд, о свом спорном докторату и спорном докторату Небојше Стефановића, „Тешка реч“ на ТВ „Пинк“
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.