Православац, протестант и муфтија

Драгољуб Петровић СНС је једна широка скупина снисходљивих медикротета којима Вучић манипулише како хоће. Да им он каже, изгласали би га за муфтију Исламске заједнице. Њихов крај ће бити врло тужан, али шта да им радим, сами су изабрали.

Драгољуб Петровић, главни уредник листа Данас, у интервјуу за „Космопол“

Све што знам о теби (нек не виси Чанак)

Ивица Дачић Чанак је морална громада чији су кумови богатији од Војводине, поштењачина као покојни кум Ненад Опачић из земунског и ветерничког клана, човекољубив као кад је пребијао људе по новосадским кафанама. Чанак је хтео да обеси Дачића још 2000-е године, али Чанак се разбио и пуко. Не знам само да ли Ненад Чанак мисли да је и даље у кући Великог Брата? Мени се чини да је избачен и напуштен.

Ивица Дачић, министар спољних послова и председник СПС-а, одговарајући на критике ЛСВ-а због „тешких увреда на рачун суседних држава“, „Танјуг“

На бранику суседа

Ивица Дачић Чанак је угледни српски политичар који тако чврсто брани суседе од Дачићевих провокација, који никад није нашао за сходно да каже ништа у одбрану Србије. Чанак је онај који жели да Војводина постане Република рушећи Србију, он је тај који се радовао бомбама љубећи слику Медлин Олбрајт, квислинг коме су газде попадале па се сад нуди свима.

Ивица Дачић, министар спољних послова и председник СПС-а, одговарајући на критике ЛСВ-а због „тешких увреда на рачун суседних држава“, „Танјуг“